Modern, Antic sau Retro? Becurile vintage Edison dau tonul în materie de stil

              "Nu am ieșit prea bine în fotografia asta!"
          De câte ori nu ți-ai adresat această remarcă în momentele tale de sinceritate deplină? Fie că a fost vorba de un eveniment important, sau pur și simplu te-ai apucat de răscolit prin amintitile tale imortalizate în format digital sau print, pun pariu că măcar o dată ți-a scăpat replica asta! Să-ți spun un secret: Tu ești perfectă! Crede-mă! Ceea ce contează cel mai mult, este lumina.
afisbecuri-906x460 (1)Credit foto: savelectro.ro

           Ce contează cu adevărat ca un eveniment să fie declarat reușit?

        Știați că în marile galerii de artă, iluminatul cu becuri LED își poate varia intensitatea, reușind să pună într-o lumină perfectă operele de artă? Pentru a fi un eveniment cu adevărat excepțional, apeleză și tu la sfaturile specialiștilor și utilizează doar produse profesioniste. Regula iluminatului perfect nu poate face rabat la nici unul dintre evenimentele dragi sufletului tău. Astfel, într-un cadru perfect iluminat artificial, atmosfera fericitului eveniment va fi pusă în valoare, rezultatul final fiind calitatea imaginilor, ce nu vor fi uitate mult timp după aceea. Este imposibil să nu fi remarcat faptul că în cadrul ședințelor foto profesioniste sunt utilizate accesorii multiple și proiectoare cu  becuri speciale pentru un rezultat final profesionist. Acum îți dai seama cât de importantă este lumina artificială, mai ales la evenimentele importante din viața ta?

ab5def5ebad028b7a74c9a2f7894f391               Credit fotobrightboldbeautiful.com

              
                Ce face cu adevărat ca atmosfera din familia ta să fie ideală?

          Iluminatul artificial joacă un rol decisiv pentru sănătatea ta, dar și în ecuația realizării unui ambient plăcut în sânul căminului tău. Puțini dintre noi conștientizăm pe deplin importanța acestui lucru. Mărturisesc că și eu am făcut acest lucru până de curând, iluminatul fiind doar un aspect necesar și nu mă interesa prea mult calitatea luminii, căldura ce o degajă sau confortul luminos. Toate aceste amănunte îmi erau indiferente, neprezentând un interes vădit pentru mine, până când am descoperit că unii cercetători susțin faptul că expunerea îndelungată la becurile nepotrivite casei tale, pe tremen lung îți poate afecta vederea. În consecință, recomand tuturor consilierea privind această problemă, cu un specialist în domeniu și alegerea becurilor potrivite fiecărui imobil și de ce nu, propriei personalități!

45040db02296a4bdea46a42ca1370763 
Credit foto: Greige Design via ro.pinterest.com

                Revelația mea a fost proporțională cu uimirea ce m-a cuprins in momentul în care am descoperit minunatele becuri vintage și surse decorative totodată, navigând pe pagina magazinului online SavElectro! M-am indrăgostit la prima vedere! Dacă mai pun la socoteală faptul că reușesc să creeze o armonie cromatică, plăcută și liniștitoare și vederea nu îmi mai este atât de solicitată în ceasurile târzii în noapte, clar că rămâne printre favoritele mele la acest capitol!

CCCSHOPPHOTOS_42332_photo-210x228
                    Credit foto: savelectro.ro

           Secretul casei mele constă în montarea becurilor vintage Edison Glob 125mm 40W E27, ce emană lumină caldă, fiind indicate iluminatului artificial din locuințe, dând în același timp casei un aer intim, familial. Recunosc că m-a fascinat dincolo de caracteristicile tehnice, designul deosebit, ce se mulează perfect personalității casei mele! Dacă privești cu atenție forma filamentului incandescent, ai senzația unei călătorii în timp, redescoperindu-ți propia casă în lumina timpurilor de odinioară, atunci când se realizau primele becuri.
           Parcă nu te înduri să-l acoperi cu lustre sau alte accesorii, ci doar să-l încorporezi în așa fel încât să nu-și piardă nimic din magia ce o emană. Dacă îți faci griji în privința montajului acestor tip unic de becuri, poți sta liniștit (ă)! Chiar dacă designul său te poartă cu gândul înainte de anii 1900, becul Edison se adaptează perfect fasungului tip E27. Poți încerca variante multiple, astfel încât să realizezi combinația ce ți se potrivește. Iată și câteva sugestii pentru a adapta becurile vintage Edison stilului casei tale:

  1. Retro
Mordern-Nordic-Retro-Edison-Bulb-Chandelier-Vintage-Loft-Antique-Adjustable-DIY-E27-font-b-Art-b (1)             Credit foto: www.aliexpress.com

2. Rustic
4cecb3c5ab0f3724d2149ceff69f912c              Credit foto: lighthousefigurinedepot.com via ro.pinterest.com

3. Modern-font-b-Vintage-b-font-Ceiling-font-b-Light-b-font-Iron-Multiple-Rod-CreativeCredit foto: www.aliexpress.com

4. Outdoor design
Credit foto:br.pinterest.com

          Sincer? Eu sunt o persoană destul de greu de impresionat! Așa că te provoc și pe tine să-ți redescoperi propia casă în lumina becurilor vintage Edison!  
    
              Nu ezita să-mi scrii părerea ta, după ce testezi becurile vintage Edison!


Comments

Popular Posts