Consolă game, computer personal nou sau upgrade? AMD, soluția simplă și rapidă!


AMD
Consolă game,  computer personal nou sau doar un simplu upgrade?
Perfect! Deja primul pas a fost făcut! Faptul că ți-ai propus să achiziționezi un device inteligent nou e deja prima mutare stălucită, ce te apropie de materializarea investiției tale tehnologizate!

Pasul 2
Pentru ce îl folosești ar fi următoarea întrebare logică, care ar trebui să survină prioritar dorinței noastre de achiziționare a produsului mult dorit.
Din multitudinea de opțiuni existente, încearcă să-ți sintetizezi, în ordin prioritar, care ar fi utilitatea device-ului. Putem vorbi de trei mari categorii: aplicații office, consolă jocuri sau navigat pe internet. Dacă nu reușești să te decizi singur(ă), poți consulta un expert în domeniu sau, pur și simplu, poți aprofunda, pe îndelete, informația de care ai nevoie pentru a lua decizia finală. Indiferent de opțiune, consider oportună informația pentru necunoscători că unul din cele mai importante elemente îl reprezintă procesorul device-ului tău. Fără a abunda în explicații tehnice, mai greu de digerat pentru mulți dintre noi, procesorul reprezintă partea centrală a device-ului tău, rapiditatea operațiunilor făcute, fiind direct proporțională cu puterea sa. Dacă computerul tău este relativ nou și-ți dorești un simplu upgrade, alegerea procesorului ar trebui să se facă în funcție de utilitate.

Pasul 3
Stabilirea bugetului de achiziție
Poți realiza cu ușurință configurația dorită în funcție de bugetul alocat. Însă, dacă nu ai suficiente resurse financiare, nu e cazul să te întristezi! Dacă device-ul va fi folosit pentru jocuri sau aplicații office, atunci poți achiziționa cu încredere procesoarele din seria AMD FX.
AMD FX 8-Core Black Edition (WC)_l
Un exemplu concludent îl constituie AMD FX 8-Core Black Edition FX-8370 with Wraith cooler, care oferă performanțe excelente, la un preț accesibil! Modelul Core Black Edition2 prezintă stabilitate în procesul de performare, siguranță în exploatare și ușurință în upgradare.
  • Socket-ul AM3+ conferă o compatibilitate ridicată cu procesoare diferite și e un element extrem de important în ecuația alegerii procesorului.
  • Numărul de 8 nuclee, îi conferă o arie de aplicabilitate ridicată, putând fi folosit cu ușurință în cadrul programelor de editare video sau foto.
  • Cel mai important element îl constituie viteza procesorului deoarece aceasta va decide viteza de procesare a task-urilor primite.
  • Memoria L2 Cache de 8192, ca și rapiditate este medie, satisfăcând garantat cerințele raport calitate–preț. Dacă îți dorești o dimensiune mult mai mare, L1, aceasta crește exponențial cu prețul procesorului.
  • Extrem de util mi se pare, dacă bugetul tău este limitat, faptul că procesorul AMD FX-8370 vine la pachet cu un cooler, reducând considerabil balanța cheltuielilor, deoarece nu mai este nevoie de a achiziționa unul separat.

Achiziționare de device nou sau upgradare, oricare ar fi deciziile tale în materie de achiziție tehnologică, impun o cunoaștere în domeniu, pentru facilitarea activităților desfășurate. Fie că ne dorim sau nu, aceste informații elementare despre performanța dispozitivului folosit în mod uzual ar trebui însușite de fiecare dintre noi, astfel încât să fim în pas nu numai cu noile trenduri în fashion, ci și cu evoluția rapidă și firească a tehnologiei. Apoi, nu ezita în a le achiziționa inteligent, la un raport calitate-preț excelent!

Comments

Popular Posts