Toți pentru Mam Bricolaj și Mam Bricolaj pentru toți!


-         Vreau să țin un mic toast, deoarece în acest an Sărbătorile de Paști sunt cu totul speciale pentru mine! Am crescut alături de voi, am învățat multe din experiența fiecăruia și vreu să vă mulțumesc pentru toate emoțiile, bucuriile, nebuniile trăite alături de voi! Dar cel mai frumos exemplu a fost pentru mine, faptul că niciodată, oricât de ocupați ați fost nu ați uitat să fim alături, atât în momentele bune cât și mai grele! Ați reușit să mă învățați ce înseamnă o familie unită, care de la an la an s-a mărit și a devenit tot mai frumoasă și plină de viață. M-ați molipsit pe deplin! Acum simt că e momentul  să contribui și eu și vreau să să vă anunț că eu și Cristina am hotărât să ne căsătorim!

          Am simțit cum îmi tresaltă sufletul de bucurie! Bărbatul din fața mea care vorbea atât de frumos era nepotul meu Cătălin. În câteva secunde mi s-au derulat în minte imaginile copilăriei sale și evoluția sa către un bărbat educat, cu mult bun simț și dedicat valorilor familiale. Momentele când a învățat să meargă prima oară pe bicicletă sau când a devenit șofer cu acte în regulă, erau aidoma unui film de cinema care îți încarcă sufletul de emoție.
          De prisos să vă mai povestesc, cum am sărit cu toții literalmente în sus de bucurie la auzul veștii. Noi suntem din fire o familie extrem de unită și iubitoare, astfel încât sărăcuța Cristina nu a scăpat îmbrățișată de câteva zeci de ori de la bunici și până la strănepoții ce-și croiau vârtos drum printre mesele întinse în prag de Sărbătoarea Paștelui.
         Și dacă tot eram toată familia adunată la masă, am făcut Consiliul Suprem de familie și i-am întrebat de ce anume au nevoie, pentru că sunt la început de drum și cum putem ajuta fiecare astfel încât cei doi tineri să pornească cu dreptul în viață. Îmi cunoșteam nepotul, nu era indiscreție din partea noastră, îl ajutam în a fi stâlpul familiei sale, la început de drum,  iar el știa că suntem oamenii la care putea apela în orice circumstanță. Astfel am aflat că profitaseră de reducerile în prag de sărbători și își achiziționaseră în prag de Paște, plită și cuptor de bucătărie, iar acum căutau de zor să-și comande mobilă de bucătărie pentru a încorpora obiectele achiziționate. Își doreau o mobilă la un raport calitate-preț excelent, care să le satisfacă pe deplin dorințele.  Ei, dar atunci a intervenit în ajutor familia. Toți pentru unu și unul pentru toți!
           Bling, am avut strălucirea ideii de moment! Mi-am adus aminte imediat faptul că înainte de sărbători, grație BlogalInitiative, am descoperit soluția salvatoare, MAM Bricolaj. Mai ușor de atât și la un preț extrem de rentabil, nu se poate!

             Ce este MAM Bricolaj?

        Locul ideal unde găsești o gamă completă de produse gata făcute  și o echipă de experți care te ajută să îți faci orice obiect de mobilier dorești, în culoarea, forma și dimensiunile preferate.
          Sistemul e destul de simplu: le spui ce obiect vrei să faci și care sunt dimensiunile, iar ei îți pregătesc toate materialele necesare, apoi ți le trimit acasă (sau, dacă vrei, mergi la ei la sediu și le ridici singur), urmând să ți le asamblezi acasă.


          I-am rugat pe Cristina și Cătălin să schițeze un desen despre cum și-ar dori să arate mobilierul lor de bucătărie, precum și culorile preferate. Exact pe gustul meu. creionaseră schița lor! Gusturi comune, familie comună. Norocul nostru a fost că știau dimensiunile pe de rost, deoarece colindaseră magazinele în lung și-n lat în căutarea mobilei ideale pentru ei!

          De aici complotul!  Îi putem face noi cadoul visat de Paști!  Munca în echipă a fost repartizată uniform și fiecare ne-am adus aportul așa cum ne-am priceput mai bine.

          Pasul 1.
   Am intrat pe site-ul MAM Bricolaj, am ales  palul melaminat Kastamonu, D122 Ps 14, cantul aferent culorii alese, iar firma se ocupă de serviciile de debitare si căntuire într-un stil profesionist simplu la unui preț modic aș spune. Apoi am început să adăug în coș componentele și accesoriile necesare bucătăriei:

          1.  Dulap bază cuptor 600 mm-1 bucată
          2.  Dulap bază suspendat 900  mm-3 bucăți
          3.  Dulap bază suspendat pentru scurgător 900 mm-1 bucată
          4.  Blat bucătărie afrovenge 2000*800*28 mm-1 bucată
          5.  Sisteme amortizoare Modern Box 500 D-4 bucăți
          6.  Scurgător 2 nivele regular 900 mm-1 bucată
          7.  Organizator tacâmuri plastic 800 mm-2 bucăți
          8.  Coșuri gunoi cu 2  cuve- 1 bucată
          9.  Chiuvetă compozit wilson round-1 bucată
          10. Mânere 5505-160  mm antichizat-4 bucăți
          11.  Picior pătrat mobila 100*100*150 mm
          12. Balama somieră cu piston -8 bucăți
          13.  Euroșuruburi 7*7o mm-60 bucăți

           Pasul 2.
       Accesorizat, calculat, comandat, livrat. Ce poate fi mai simplu? De aici montatul mobilei e doar o joacă de copii , dar făcută cu cap!

           Pasul 3.
          Cine o montează? Vărul nostru nostru Cristian, care deja s-a înscris  la Școala de mobilă Mam Bricolaj, iar cei 390 de ron plătiți reprezintă de fapt serviciile de debitare și căntuire pentru comenzile viitoare pe care le vom face.

           Concluzie

         Simplu, rapid, eficient, un cadou făcut din suflet pentru suflet, ce primează înainte de toate prin valoarea sentimentală deosebită pentru prospeții noștri însurăței !

           Rentează?

         Mai întrebi? Deja de acum știm pe viitor ce cadouri se  vor face în familia noastră!Fiecare dintre noi avem un obiect de mobilier de cumpărat sau de înlocuit în casă! De ce să nu o realizăm în echipă? Dincolo de utilitate, consider că e modalitate inedită de petrecere a timpului liber în familie, devenind vizionari arhitecți peste zi! Abia aștept următoarele sărbători!

           Îți dorești și tu să dăruiești sau să primești un cadou personalizat chiar de tine? Intră pe MAM Bricolaj și convinge-te cât de ușor și rapid pot pregăti materialele pentru absolut orice piesă de mobilier la comandă, indiferent de dimensiuni, culori sau formă!

Fotografii preluate de pe Mam Bricolaj

Comments

Popular Posts