Home made ICE TEA


Ceaiul a fost pentru mine mereu o provocare combinată cu plăcerea înzecită de a-l savura.  Arome multiple, combinații inedite, toate m-au ajutat să ajung la concluzia că prepararea ceaiului este o adevărată artă. Fiecare aromă are o poveste și un efect benefic,  dar și numeroase secrete pe care le descoperi doar savurându-le. E o completare perfectă între natură și om, fiecare plantă reprezentând o analogie a gândurilor și a aspirațiilor umane.

Înclin să îi dau perfectă dreptate lui Proust, care spunea că fiecare aromă are un corespondent în realitatea cotidiană. De câte ori o vei simți, îți vei aduce aminte de acea persoană, poveste sau călătorie! Nimic mai adevărat! Pentru mine, adevărată artă a ceaiului este clădită împreună cu persoana cu care îl savurezi! Împreună putem crea cele mai frumoase momente, de care îți vei aduce instant aminte oriunde vei fi în lumea asta, la o simplă înghițitură din acel ceai!

Ați trăit vreodată senzația desăvârșită a unui ceai băut pe îndelete în vârf de munte? Eu da! Milky Oolong este ceaiul meu preferat ce îmi reamintește de aceste momente. Aroma unică a ceaiului se datoreaza condițiilor speciale de temperatură și altitudine din zona sa de proveniență: zona Anxi, Fujian. L-am încercat prima dată într-un loc special situat pe vârf de munte. Nimic nu se compară cu asta! Cel mai prielnic sfat pentru relaxare! Mai mult chiar, îți aduc beneficii atât în interior, cât și la exterior! Pentru un gust extrem de răcoritor ,câteva felii de lămâie, portocală, asezonate cu un strop de scorțișoară și multă gheață, fac adevărate minuni!

Ultra beneficiu: cea mai bună metodă de a combate efectele îmbătrânirii tenului.
Ceaiurile Rooibos Roșu African, sau ceaiurile roșii, le-am descoperit printr-o prietenă sosită din America. Aroma și povestea lor inedită din Africa de Sud m-au cucerit pe loc! Ori de câte ori îi simt aroma, îmi reamintește de prietena mea, pe care nu ezit să o sun. Infuzia de ceai Rooibos este delicioasă și se poate consumă atât rece, cât și fierbinte, pentru că iubitorii de ceai să se bucure de el tot timpul anului. Ceaiul Rooibos se poate consuma în orice moment al zilei datorită faptului că nu conține teină, spre deosebire de ceaiurile verzi, ceaiuri negre sau Oolong.

Ultra beneficiu: ceaiurile Rooibos au efect antioxidant.
 Vară, soare, distracție. Ce poate fi mai frumos decât să fii înconjurat de ai tăi prieteni savurând o băutură extrem de plăcută și sănătoasă? Vestea bună este că dacă în anii precedenți mă așteptam să găsesc un ceai de calitate superioară doar în locuri exclusiviste sau peste hotare, acum ArtaCeaiului.ro, oferă în România o gamă de ceaiuri delicioase pe care le poți prepara foarte ușor și în varianta rece.
Gama lor de produse este extrem de variată, delicioasă, menită să satisfacă și cele mei exigente cerințe în materie de ceai, cafea și ciocolată caldă. Pe mine m-au convis! Mai mult chiar, mi-am propus să încerc în această vară, împreună cu prietenii, gama Ice Tea. 
Tipsy Strawberries, sau "beția căpșunilor" într-o infuzie delicioasă de mere, pere și căpșuni, ne ajută pe fiecare dintre noi să avem o vară unică. Este o combinație savuroasă de fructe de care te poți bucura atât în varianta fierbinte în timpul sezonului rece, cât și ca ice-tea în zilele călduroase de vară, alături de tarte cu fructe, chec, cozonac! Cu el garantez că toată distracția verii se va muta pe terasa mea!

Dar nu mă voi opri doar la el! Tropical Storm este în egală măsură o alegere excelentă! Cu bucăți de mere, coajă de măceșe, bucăți de banane, bucăți de ananas, coajă de portocală, arome, sfeclă roșie alături de o salată de fructe exotice, prăjituri, tarte, e combinația perfectă pentru petrecerile noastre în nopțile toride de vară! Cu toții avem nevoie de o doză de exotism în viața noastră pentru a ieși puțin din rutina zilnică. Tropical Storm este o infuzie cu aroma exotică ce ne încântă toate simțurile! Așa cum îi spune numele, este o infuzie de fructe cu iz tropical, în care se remarcă aroma răcoritoare de ananas.

Sunt atât de multe combinații ispititoare pe artaceaiului.ro încât mi-am propus să încerc cu prietenii un sortiment nou în fiecare zi!

  1.  Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, conține doar bucăți de fructe și frunze de ceai.
  2.   Ice Tea by Arta Ceaiului îți ajunge toata vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul online, sunt livrate acasă în 24 – 48 de ore, avându-le la dispoziție oricând ai chef să te răcorești.
  3.  Ice Tea by Arta Ceaiului nu îngrașă, putând fi preparat fără zahăr, sau adăugând o cantitate mică de miere sau îndulcitor natural.
  4. Ice Tea by Arta Ceaiului vine într-o gamă largă de arome, dată de varietatea ingredientelor. Ai de ales între combinații inedite de fructe “autohtone”: căpșuni, fructe de pădure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana.
  5.  Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atât în varianta fără teina de către copii sau cei care vor sa reducă continutul de cofeină consumat, sau în varianta cu teina, pentru cei care vor să se si energizeze în timp ce se răcoresc.
  6. Ice Tea by Arta Ceaiului e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensității gustului și poti să-l iei peste tot cu tine într-o cana termos.

Mici secrete de preparare a ceaiului pentru începători:
1.  Pentru ceaiurile negre și verzi timpul de infuzare este de doar 2-3 minute, fapt ce îți permite câștigarea de timp dacă te consideri o persoană grăbită! Nimic mai simplu!
2. Ceaiurile de Roobois necesită o perioadă de infuzare de circa 5 minute pentru a savura pe deplin aroma lui.
3. Ceaiurile din fructe, pentru o aromă desăvârșită, necesită 10 minute de infuzare,timp util pentru distracție și voie bună.

Totul se completează cu gheață, bună dispoziție, distracție și cât mai multe momente reușite ale verii! Nu uita, cu adevărații prieteni merită să împărtășești clipe și arome speciale!

Descoperă și tu colecția de ceaiuri Ice Tea și gustă răcoarea verii!

Comments

Popular Posts