Șansă unică cu Mirunette!

Oferă-i copilului tău tot ce este mai bun! Am descoperit recent concursul Mirunette Language Competition prin care fiecare copil cu vârsta cuprinsă între 10 și 17 ani poate participa și câștiga una dintre cele două tabere de limbi străine în Anglia sau multe alte premii.

Când, unde și cum se fac înscrierile?
Te poți înscrie la concursul Mirunette Language Competition în perioada 1 februarie – 31 martie 2017. Înscrierile se fac online, prin completarea unui scurt formular și îndeplinirea unor condiții simple. Află toate detaliile despre înscriere și etapele competiției AICI!
Când sunt desemnați câștigătorii? 
După parcurgerea a 3 etape - ca și eroii din basme, câștigătorii vor fi desemnați în data de 7 aprilie 2017.
Ce alte premii mai pot câștiga finaliștii
Examene gratuite Cambridge de la British Council, cărți de la Editura Humanitas, sejururi la Hotel Club Austria din Bușteni și Hotel Royal din Poiana Brașov, trolere, rucsaci și genți de umăr de la Ebagaje.ro, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru ateliere și vizite la Orășelul Cunoașterii și alte premii surpriză. De asemenea, toți elevii admiși în etapa a II-a vor primi diplome de participare.
Ce premii am pregătit pentru cei mai activi profesori? 
Profesorii care susțin cei mai mulți elevi la concurs pot merge gratuit, ca însoțitori de grup, într-o tabără de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia!

Mult succes!

Comments

Popular Posts