Cu noile prețuri, Evomag dă startul la mișcare în vara 2016!

Sincer vă spun că după crosul caritabil UpDown Run sunt în căutarea unor accesorii absolut necesare pentru jogging, atât pentru menținerea condiției fizice, dar și pentru proiectele sportive pe termen lung. Așa că am început tatonarea ofertelor existente pe piața on-line pentru cele mai bune oferte calitate-preț! Ofertele sunt variate, dar de fiecare dată când accesez un site, îmi răsună în minte Expectations Vs Reality When Shopping Online. Da, în ultima perioadă s-a tot mediatizat această problemă a achiziționării online de pe site-urile necorespunzătoare. După cercetări amănunțite, doresc să vă spun că am descoperit evomag, un site cu recomandări pozitive și rank încredere ridicat.
Ce m-a convins să-mi achiziționez produsele de pe acest site
1.     Asistență profesională Customer Service:  0372.173.600 (Vodafone fix). Personal mi se pare un factor extrem de important în achiziția online
2.   Plata se poate realiza în rate.  Nimic nu va mai sta în calea visului tău! Îți poți achiziționa produsul în funcție de bugetul tău
3.   Livrarea este gratuită. Extrem de simplu mi se pare și bonus raport calitate preț excelent!

Ce produse am ales de pe Evomag  pentru a mă menține în formă
De obicei sunt un autodidact excelent, dar uneori simți nevoia ca cineva să te încurajeze, să-ți cuantifice efortul tău, rezultând efectul scontat de la o zi la alta. Știu că cea mai bună prietenă îți este partener ideal în activitățile sportive, dar efortul fiecăruia este unic și fiecare are nevoie de proprii stimuli pentru a-și realiza condiția fizică scontată. Pe măsură ce discuți în timpul antrenamentului cu prietena, elanul tău inițial de sportiv de performanță scade treptat. De aceea mi-am propus, pentru a ne realiza obiectivele scontate, m-am documentat și am decis! Cel mai potrivit accesoriu pentru mine este


Ce m-a convins în achiziționarea lui
 Caracteristici antrenament:
- Cel mai bun rezultat personal:
- Urmărește cele mai bune performanțe personale și te notifică atunci când ți-ai doborât recordul.
- Alerte audio:
- În timpul antrenamentului, sunteţi anunţat printr-un sunet, de exemplu, când trebuie să încetiniţi sau să acceleraţi pentru a vă asigura că antrenamentul evoluează conform planificării.
-Cronometru de interval:
- Poți seta două cronometre pentru orice antrenament cu intervale, pe baza distanței sau a timpului.
- Antrenamente asistate cu intervale – ritm cardiac/distanţă:
- Crează antrenamente cu intervale pe bază de timp, ritm cardiac sau distanţă şi obţine asistenţă în timpul antrenamentului.
- Manual and automatic laps
- Profiluri sportive (ajustabile):
- Îţi permite să listezi toate sporturile preferate şi să defineşti setări specifice pentru fiecare dintre ele. De exemplu, poţi crea vizualizări personalizate pentru fiecare sport pe care îl practici şi poţi alege ce date vrei să vezi în timp ce te antrenezi: doar ritmul cardiac sau doar viteza şi distanţa – care se potriveşte mai bine pentru tine şi pentru nevoile şi cerinţele tale de antrenament. Va detecta automat şi senzorii pe care i-ai adăugat. Puteţi seta până la 15 profiluri sportive cu Polar RCX5, până la 20 de profiluri sportive cu Polar V800 și M400 şi până la 4 profiluri sportive cu V650.
- Indicator zona
- Display-uri personalizate:
- Această caracteristică vă permite să configuraţi display-urile calculatorului de antrenament pentru a prezenta informaţiile de care aveţi nevoie în timpul sesiunii de antrenament. Configuraţi display-urile fie în calculatorul de antrenament, fie în software-ul ProTrainer 5.
-Blocare zona:
-Caracteristica de blocare zonă vă ajută să acumulaţi o anumită intensitate. Puteţi fie bloca o zonă înaintea unei sesiuni de antrenament sau în timpul acesteia prin apăsarea unui buton când vă aflaţi în zona dorită.

·        Caracteristicile serviciului Web Polar:
-Paşi:
- Numără paşii făcuţi în timpul zilei, ceea ce permite stabilirea foarte simplă a activităţii zilnice necesare. O recomandare de bază este să se vizeze cel puţin 10.000 de paşi pe zi.
-Advanced training analyzing:
-Poţi analiza uşor fiecare detaliu al antrenamentului şi obţine o imagine mai profundă a activităţilor tale cu numeroase posibilităţi pentru a afla ce trebuie să faci.
-Vedere hartă:
- Când foloseşti GPS-ul, obţii o vizualizare hartă a traseului de antrenament. Pe hartă poţi examina datele de antrenament mai în detaliu.
-Reparcurgere:
-O caracteristică video cu care puteţi vedea momentele importante ale antrenamentului şi traseele.
-Durata şi calitatea somnului:
- Începe urmărirea automată a timpului tău de somn când te întinzi şi mişcările corpului tău încetinesc. Aplicaţia mobilă şi serviciul web Polar Flow îţi spun cât de mult ai dormit în total şi cât de odihnitor a fost somnul tău. Arătându-ţi nivelul de somn odihnitor faţă de nivelul de somn agitat, ţi se oferă o imagine detaliată a modului în care dormi noaptea pentru a vedea dacă somnul tău este afectat de schimbările din viaţa ta zilnică.
-Training targets
-Zone de activitate:
- Polar Loop urmăreşte activităţile tale zilnice la cinci niveluri de intensitate: odihnă, stat, nivel scăzut, mediu şi ridicat. Măsoară diferitele zone de activitate (scăzută, medie, ridicată) astfel încât cu cât intensitatea este mai ridicată, cu atât obiectivul este atins mai repede. Pe brăţara Polar Loop, „UP” (SUS) înseamnă intensitate scăzută, „WALK” (MERS) înseamnă intensitate medie şi „JOG” (ALERGARE) înseamnă intensitate ridicată. Puteţi găsi mai multe exemple de activităţi cu intensitate scăzută, medie şi ridicată în serviciul web Polar Flow.
-Analiza avansată a activităţilor:
- Rapoartele de activitate stochează toată activitatea zilnică pentru a putea analiza uşor activitatea ta fizică zilnică şi de lungă durată. Timpul activ total îţi arată timpul cumulat de mişcări ale corpului benefice pentru corpul şi sănătatea ta. Pe lângă numeroase detalii pe care le obţii despre activitatea fizică şi toate avantajele pentru sănătate legate de acestea, poţi vedea şi perioadele inactive şi când ai stat nemişcat prea mult timp.
- Jurnalul de antrenament:
- Jurnalul este disponibil în serviciul web Polar. Când transferi rezultatele antrenamentului de pe calculatorul tău de antrenament în Jurnal, poţi urmări cu uşurinţă activitatea, dar îţi poţi şi planifica viitoarele sesiuni de antrenament. Poţi alege să vezi istoricul antrenamentelor într-o vedere lunară sau săptămânală, împreună cu un rezumat lunar sau săptămânal.
·        

Caracteristici activitate:
- Urmărirea activităţii 24/7:
- Urmărirea activităţii 24/7 înregistrează activitatea ta zilnică la diferite niveluri de intensitate, continuu, timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Afişează timpii când te odihneşti sau stai aşezat, dar şi activităţile zilnice la intensităţi scăzute, medii şi ridicate. Calculează numărul zilnic de calorii şi paşii parcurşi.
- Activity Goal
- Paşii:
- Numără paşii parcurşi în timpul zilei, ceea ce îţi permite stabilirea foarte facilă a unor ţinte de activitate zilnică. O recomandare generală este să tinzi spre cel puţin 10.000 de paşi pe zi.
- Timp activ:
- Durata activă vă comunică durata cumulativă a mişcărilor corpului benefice pentru sănătate şi forma fizică. Recomandare de bază: obiectivul este de 30 de minute sau mai mult pe zi.
- Sleep Duration and Quality
- Activity Benefit
- Activity Intensity Levels
- Inactivity Alert
·        Caracteristici calculator:
- Lumina de fundal
- Durata de viață a bateriei: Până la 8 h timp de antrenament (când se folosesc ambele funcții de GPS și HR), 24 de zile în modul timp cu monitorizarea activității zilnice
- Baterie reîncărcabilă cu cablu standard micro-USB
- Actualizare firmware
- Indicator pentru data si ziua saptamanii
- Blocare taste
- Ora (12/24h) cu alarma si amanare alarma
- Rezistent la apa -30 m
Oferta de preț extrem de bună, dacă alegi să-l comanzi acum!

Și pentru ca joggingul să fie o reală plăcere fără grija obiectelor pierdute în timpul antrenamentului, am ales accesoriul cel mai util al echipamentului meu BuzunarulPuma Training Arm Pocket.

 Este ideal pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, foarte importante si pe care vrei sa le porti cu tine in timpul antrenamentelor, buzunarul Puma Training Arm Pocket, in cele mai trendy si vii culori ale momentului, se va face remarcat cu siguranta, integrandu-se perfect in tinuta ta! Buzunarul pentru echipamentul de antrenament este prevazut cu o curea reglabila si o capsa metalică, pentru ca tu sa-l poti folosi cu usurință.

Investiție eficientă și de durată, concretizată cu efecte garantate în funcție de voința fiecăruia. Abia aștept să le testez! Consider o soluție inovatoare, extrem de utilă prin care tehnologia poate fi folosită într-un mod activ și cu rezultate benefice asupra propriului oragnism. E doar părerea mea , dar sunt ferm convinsă că poți găsi sute de alte produse adaptate personalității tale, compatibile realizării activității fizice dorite.

Să nu uit!Între 26-31 iulie găsești pe site-ul lor oferte substanțiale! Încearcă și tu să investești în sănătatea ta, cum să ai energie și chef de viață! Indiferent ce produse alegi pentru sportul preferat, nu uiți să le practici cu plăcere! Efectul va fi vizibil înzecit!

Comments

  1. Iată contactul domnului Benjamin Detalii de e-mail, lfdsloans @ outlook.com. / lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp +1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi începe afacerea și sunt foarte recunoscător, a fost foarte greu pentru mine aici încercând să fac un drum ca mamă singură lucrurile nu sunt ușoare cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față, în timp ce îmi privesc afacerea crescând mai puternic și se extinde. Știu că poate te surprinde de ce pun lucrurile de genul aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștință, așa că oricine caută ajutor financiar sau trece prin greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să aibă speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts