Câștigă Oscarul vieții tale!


Adriana,

 Știu că întotdeauna ți-au plăcut adresările directe, indiferent dacă fac parte din scrisoarea pe care tocmai ți-o scriu sau dacă e vorba de vreun domeniu de activitate. Mi-am îndreptat gândul către tine deoarece astăzi, 1 iulie, s-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2016! Emoții mari pe care le trăiesc an de an, alături de tinerii absolvenți de gimnaziu, părinții, bunicii și chiar noi cei care nu suntem implicați direct în tot acest proces de învățământ. Nu poți să nu resimți un pic din emoția lor, gândindu-te măcar o secundă la faptul că ai trecut și tu prin așa ceva. Pentru mine parcă s-a întâmplat ieri.
Dar poate că tocmai asta e frumusețea vieții! Experiențe inedite, emoții constructive, oameni ce vin și pleacă din viața noastră, toți completând cuvântul ce înseamnă cel mai mult pentru tine, viața. Mărturisesc că mi-a luat câțiva ani să acumulez experiența vieții, să înțeleg și alte mentalități, fapt care m-a ajutat să fiu cea care sunt în prezent. Am întâlnit oameni cu titluri semnificative obținute, dar care nu s-au sfiit niciodată de la munca în echipă în egală măsură și de la ceea ce însemnă omenie obținută din practica lucrurilor simple! 

Ca să evoluezi, trebuie să faci pace cu trecutul tău, să înveți din greșelile sau realizările tale și să nu ratezi nicio oportunitate! Asta ar fi primul sfat prietenesc pe care ți-l ofer, deoarece știu câte emoții ai, acum în clasa a VIII a! Știu cât ți-ai dorit să-ți vezi părinții mândri de realizările tale! Dar este cu adevărat ceea ce ți-ai dorit și tu? Să îți spun un mic secret! Definiția succesului nu se cuantifică doar în rezultatele unui examen, ci în mult mai multe sensuri. Viața îți va explica rând pe rând fiecare lecție la timpul potrivit. Dar nu mă lasă sufletul să nu îți spun că, viața e atât de frumoasă, tocmai prin neprevăzutul pe care ți-l oferă! Dacă ai putea să vezi măcar un pic din oportunitățile ce ți se vor oferi peste ani, nimic nu ți se va părea imposibil!

Concerne mari precum Billa, Deichmann, Hervis, C&A, Humanic, Kika și Telekom Romania, împreună cu Secția Comercială a Ambasadei Austriei, pregătesc an de an programul educațional o`SCAR (Școala Comercială Austriacă din România), dedicat învățământului profesional de tip dual, cu scopul de a susține formarea profesională a tinerilor din România în domeniul retail. Mai mult chiar, îți oferă șansa de a fi independent financiar, de a te dezvolta personal și ce îți place ție cel mai mult: de a interacționa cu oamenii.
Fă ceea ce îți place cel mai mult, Adriana! Interacționează prin natura jobului ales, fii pozitivă și comunicativă! Toate aceste activități îți vor mări puterea de încredere în forțele proprii, unul din elementele fundamentale ale vieții! Să–ți spun un mic secret: nu poți ajunge sus,  fără să ai o fundație solidă a temeliei numită viață. Tu ești în formare acum, nu cunoști adevăratele provocări ale vieții, dar știu că ai o gândire analitică și ai vrea să înțelegi exact despre ce îți vorbesc.

Oscarul de care îți vorbesc acum este cu totul special! Fii pregătită să câștigi și tu Oscarul vieții! El poate fi clădit de multe ori din bucuriile vieții, din zâmbetul fiecărui om care îți mulțumește sau făcând ceea ce îți place! De ce îți spun toate aceste lucruri? Pentru că ți-am descoperit valeitățile în timp! Te cunosc atât de bine!Pentru tine cel mai frumos cuvânt este omul. Pentru tine, toți sunt egali, fiecare are ceva special și unic de dăruit!

Școala Comercială Austriacă din România (o’SCAR) tocmai asta îți oferă: absolvenţii clasei a VIII-a  în cadrul învățământului profesional cu durata de 3 ani - formare de tip dual 2 clase cu Calificarea Comerciant - Vânzător.  Vei reuși să-ți dezvolți abilitățile practice și comunicaționale, atuuri ce ulterior pot fi puncte extrem de puternice în realizarea viselor tale.

Domeniul de pregătire de bază este Comerț. Încrederea în deținerea unui job ce-ți face plăcere te va ajuta să îți continui studiile după absolvirea acestei școli. Nu uita că acum este vârsta potrivită pentru a lua decizia vieții tale deoarece limita maximă de vârstă la data începerii cursurilor:18 ani. Pregătire practică în cadrul companiilor: BILLA, C&A, Deichmann, Hervis, HUMANIC, Kika, Telekom te va ajuta să obții independența personală și financiară.


Avantaje:
  • Perspective de dezvoltare a carierei în cadrul companiilor partenere
  • Certificat profesional recunoscut pe plan european
  • Prioritate la angajare în cadrul companiilor în care efectuează stagiile de pregătire practică;
  • Bursă lunară în valoare de 400 lei: 200 lei susținută de stat și 200 lei susținută de companii
  •   Posibilitatea continuării studiilor pentru obținerea diplomei de bacalaureat
  •  Prime pentru excelenţă şi alte facilităţi
  •  Pregătire practică alături de cei mai buni profesioniști din retail în cadrul companiilor partenere
M-am documentat și în privința admiterii!
Etapa I:  13 - 17 Iunie 2016 ora 10-19
21 Iunie 2016 ora 9-15
Etapa II:  16 - 17 August 2016 ( În 17 August 2016 până la ora 15:00)
Etapa III: 1 - 2 Septembrie 2016
 la sediul Colegiului Economic "Costin C. Kiritescu" din str. Pestera Dambovicioara nr. 12, sector 6

Grăbește-te ! Sunt doar 56 locuri disponibile în cele două clase!

Sfaturi bune din viitor și mereu aproape sufletului tău!
 Adriana 2016

P.S. Alegerea îți aparține în totalitate, dar  învață să gasești direcția care să îți valorifice potențialul  pentru a-ți câștiga propriul Oscar în viață!

Comments

Popular Posts