Ș-ansă, E-ntuziasm, F-ericire la Blogal Initiative!

     Cum te vezi în următorii 3 ani? O întrebare destul de frecventă în cadrul interviurilor de angajare, pe care o văd ca pe o provocare inedită în adevăratul sens al cuvântului. Mulțumesc băieților de la Blogal Initiative pentru provocarea de a scrie despre strategiile practice sugerate de bloggeri în calitatea de șef la Blogal Initiative.

Dar să vă lamuresc un pic. Blogal Initiave este o platformă din cadrul blogosferei românești cu oameni grozavi care împlinesc curând 5 ani de la inființare. Toate gândurile bune mi le îndrept către ei cu această ocazie, ceea ce vă îndemn si pe voi! Merită din plin multi ani frumoși de existență! Multe lucruri frumoase se întâmplă aici, iar dacă v-am făcut curioși nu ezitați să accesați platforma lor și să vă alăturați acestei comunități!

În calitate de șef, strategia de management impune ca în momentul preluării conducerii să se facă analiza activității anterioare. Pentru o platformă online de succes așa cum e Blogal Initiative se impun, din punctul meu de vedere, următoarele condiții obligatorii:

1. Pasiune. Cred că acesta este cheia unei platforme în care diversitatea subiectelor abordate este variată. Voi faceți diferența dintre a avea pasiuni și a face orice lucru cu pasiune. Rezoluție? Exista pasiune din plin pe această platformă!!

2. Șansă. Oportunitatea de a scrie despre ceea ce îți place, oferită în egală masură tuturor. Oportunitatea de a îți manifesta gândurile și ideile într-un mod inedit! Bonus: ești premiat! Rezoluție? Există șanse multiple pentru toți iubitorii de blogging pe această platformă!!!

3. Încredere. O treabă grozavă se întâmplă dacă pătrunzi în lumea Blogal Initiave. Îți dezvoltă încrederea în forțe proprii, libertatea de exprimare si plăcerea de a scrie. Rezoluție? Există oportuniatea de a te descoperi si dezvolta din plin pe aceasta platformă!!

4. Creativitatea este cuvântul cheie ce descrie cel mai bine descrie această platformă. Blogal Initiative este un stimulul perfect al creativității pentru fiecare dintre noi! Rezoluție? O platformă extrem de creativă!

            Păi ce aș mai putea eu spune? Aveți  managementul  perfect Blogal Initiative! Eu mă retrag!
           Singurul sfat prietenesc ar fi poate întâlnirea cu blogerii finaliști la sfârșitul fiecărui campionat. Am diversifica modalitatea de abordare advertorială. Unde sunt mulți, puterea creativă crește!

La mulți ani, în aceasta formulă perfectă, Blogal Initiative! Mult succes pe viitor! Sunteți grozavi!

Comments

Popular Posts