Perspectivă și șansă alături de FLANCO!

Îndrăznește! O să-ți placă la nebunie! Garantez!

De câte ori pe zi citești rețelele sociale, care implicit te îndrumă către un website sau un blog? Da, așa am zis și eu. În fiecare zi. Garantez că sentimentul ce te încearcă este de completare a informațiilor sau de a fi pe aceeași lungime de undă. Și nu ți-ai pus niciodată întrebarea „Ce ar fi dacă aș avea și eu un cuvânt de scris în încăpătoarea lume a bloggingului?” Fii sincer cu tine, măcar pentru o zi! Nu vei ști cât ești de bun până nu vei încerca!
Prietenește te sfătuiesc, dacă vrei să–ți demarezi ideile într-un blog propriu, să te perfectionezi ca blogger sau pur si simplu îți dorești să devii un internaut profesionist, nu mai ai nicio scuză! Cu cât amâni mai mult momentul, cu atât regretul te va cuprinde ulterior! Nu realiza din asta o problemă, ci transformă-o în oportunitate. Știi cât este de ușor? Eu nu mai stau pe gânduri!

Pentru că acum avem o șansă! Se numește Turneul Școala Flanco și putem profita de această oportunitate începând chiar de azi!
Vino și tu în comunitatea noastră! Dacă nu ai curaj, hai să-ți spun un secret. Partea cea mai frumoasă este că toți, cu blog sau fără, avem nevoie în fiecare zi de sfaturi profesioniste în ceea ce privește blogosfera. Fiecare dintre noi avem câte ceva de învățat în fiecare zi. Este exact ca în viață. Recunoaștem sau nu, fiecare zi ne oferă noi provocări, iar prin prisma unui ajutor profesionist reușim să le transformăm în oportunități.
Personal îmi doresc perfecționare în cadrul Școlii Flanco, deoarece facilitățile oferite sunt multiple:
·        cursuri gratuite pentru tinerii pasionati de branding personal, storytelling, blogging si social media;
  
·        „o lecuță de antreprenoriat” (vorba Chinezului) ;

·        Cristina Bazavan, Sorana Savu si Cristian China Birta „sharuiesc” din experienta lor In Content Creation si Storytelling, The Business of Blogging si Personal Branding;
·        Dezvoltare personala pe plan mediatic;

·        Interacționare cu prieteni pe aceeasi lungime de undă;

·        Cursanții vor fi premiați si întâmpinați cu multe surprize;

·        Oportunitatea de a te cunoaște pe tine!


    Unde?

Turneul Scoala Flanco se desfășoara în perioada 21-24 Iunie in orașele
Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca si Iași

       Grăbește-te!

      Sunt disponibile 25 de locuri în fiecare oraș, așa că suntem asteptați la inscrierea online până pe 14 Iunie 2016.


In Craiova cursurile Școala Flanco se vor ține pe 21 iunie, între orele 10.00 – 16.00 in magazinul Flanco din Auchan Craiovita – Str. Severinului.

Nu te costă absolut nimic!  Sincer, nu ai decât de câștigat. Îndrăznește!

Comments

Popular Posts