Hoverboard: must-have-ul summer 2k16


           Vară, soare , vacanță , distracție, adrenalină, relaxare. Toate acestea sunt key-words ce se regăsesc în limbajul comun în acestă perioadă. Sunt momente mult așteptate de către toți în care se pare că ne gandim din ce în ce mai mult la propriile plăceri, mod a de petrece timpul liber, iar încrederea în forțele proprii joacă un rol decisiv în ceastă direcție. Vestea bună vine din sfera inovației și tehnologiei actuale. Problemele cotidiene se pot estompa, viața noastră devenind din ce în ce mai ușoară, dacă conștientizăm cum să ne folosim de  avantajele evoluției tehnice si informaționale în interesul personal.
  Sursa: pinterest.com                         
         Mai mult ca oricând, facilitarea drumului către încrederea în forțele proprii, transformarea provocărilor în oportunități este pavat de skateboardu-lui electric Hoverboard în această vară! Increderea în forțele proprii înseamnă echilibru în gândire si mișcare, fiabilitate în găsirea soluțiilor rapide și oportunitatea de a înțelege tendințele actualului. Tocmai asta oferă și acestă mică bijuterie, must-have-ul  sezonului pentru fiecare dintre noi, indiferent de vâstă. Copil, tânăr adolescent, matur sau înțelept, facilitățilele acestui performant  instrument se muleaza necesităților noastre. Sentimentul pe care ți-l dă skateboardul electric Hoverboard? Viața e o permanentă provocare în care fiecare dintre noi ar trebui sa fim open-minded în ceea ce privește tehnologia modernă pentru a gusta din plin de bunătățile ei.

      Trend sau nu, eu  văd cel puțin 10 beneficii ale Hoverboard-ului în viața noastră:

1.   Distracție cu prietenii la cote maxime!
Sursa: bestelectrichoverboard.com                                   
2.  Pasionat de dans, acrobatie, parkour sau freerun, îl poti include cu succes pe lista ta de provocări! Te va surprinde sentimentul!
     Sursa:omnifeed.com
3.  Vei fi cel mai cool și ecologist angajat sau șef! Nu vei mai avea bătăi de cap cu transportul supraaglomerat sau inconveniențele specifice traficului intens. 
Sursa: bestelectrichoverboard.com    
4.  Ieși din rutină! Ești părinte cu norma întreagă? Lasă-ți creativitatea de părinte pe baza Hoverboard-ului ! Dotați cu tot ce trebuie condiților de siguranță,  fiecare plimbare va fi  o experiență de neuitat pentru tine si copil!
      Sursa http://www.falconpev.com.sg/
5.   Inlocuirea mașinii, fără bătăi de cap cu oscilația prețurilor la carburanți, insufiența locurilor de parcare. Avantaj? Il poți purta oriunde!
Sursa: bestelectrichoverboard.com    
6   Modalitate inedită de a face shopping pe perioade îndelungate alături de partener într-un mod inedit și atragător. Soluție optimă de ambele părți!
Sursa:metro.co.uk
7. Stimularea dorinței de mișcare îmbinată atrăgător cu activitațile cotidiene.
Sursa pinterest.com
                                     
8. Nu te vei mai plânge de lipsa timpului liber pentru activități distractive. Le poți face degajat introducându-l în rutina zilnică.
Sursa: bestelectrichoverboard.com    
9.  Incredere în tine ! Iți va creea un sentiment de siguranță în forțe proprii și atitudine pozitivă în fiecare zi!
Sursa: bestelectrichoverboard.com 
10. Sentimentul celebrității, însemnă plăcuta senzație de a te simți bine în propria-ți piele, stârnind admirația celor din jur. Hoverboard-ul ți-l oferă din plin în aceasta vară! Dacă nu mă crezi, iată câteva mici dovezi ale celor care  dau ora exactă în această materie, precum USAIN BOLT, JAMIE FOXX, WIZ KHALIFA, SKRILLEX, CHRIS BROWN, JUSTIN BIEBER, NICOLE SCHERZINGHER, dar și mulți alții.


 Dacă încă ești sceptic, informațiile tehnice îți pot fi de un real ajutor.



SKATEBOARD ELECTRIC HOVERBOARD A025-6, 10INCH - HANDS FREE, SMART WHEEL BALANCE, BATERIE SAMSUNG  este noua tendință în deplasarea urbană fiind atracția tuturor persoanelor. Datorită popularității foarte mare , aceste mijloace de transport personal sunt fabricate cu cele mai bune materiale.  Carcasa Smart Board-ului este fabricată dintr-un material foarte rezistent pentru a nu se deforma în cazul șocurilor mecanice . Tot acest material împiedică pătrunderea apei sau a prafului de gradul IP54.  Roțile - sunt concepute pentru a rula pe foarte multe suprafețe , să aibă o aderență foarte mare și să fie rezistente în timp fiind cea mai buna alegere pentru un scooter electric Smart Board. Motoarele - câte unul pentru fiecare roată. Aceste motoare nu permit intrarea de praf înăuntru și astfel riscul ca ele să se blocheze este eliminat. Totodată aceste motoare sunt testate pentru a fi puternice și rezistente ani de zile. Motoarele folosite la Smart Board sunt 100% electrice și nu sunt dăunatoare mediului înconjurător.
  Sursa pinterest.com
                                                     
Tu ce mai aștepti? Nu știi de unde să începi? Iată câteva sfaturi pentru ca visul tău să devină realitate!
1. Achiziționarea de echipament necesar, la cel mai bun preț și pe promoție activă Skateboard electric
2. Obișnuirea cu sentimentul celui mai popular utilizator.
3. Metodele de utilizare adecvate propriilor dorințe.
4. Atenție sporită  la gradul de satisfacție ce derivă din folosirea lui.
5. Aștept să mă înveți noile tale trick-uri privind Skateboard-ul electric.


Comments

  1. Some of the games we played in our childhood have also grown up along with us and now they have been designed with adult-sized fun.we are provide in Segways United Kingdom in low price you can purchase it if you want any information about Segways United Kingdom you can visit over this website.Segway's United Kingdom

    ReplyDelete
  2. I like hoverboards that are the reason my uncle gifted me a new one which was ordered from an online store as "Betterscooter".

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts