SPUNE NU PASIUNII!

De multe ori instinctul te îndeamnă să–ți sfidezi rațiunea și să-ți urmezi pasiunea de a face ceea ce te reprezintă cu adevarat. Nu-l asculta! Nu-ți descoperi talentul tău! E riscant să fii conștient de propria ta valoare! Vrei să se simtă cei din jurul tău  jenați de cât ești de bun? Fă în continuare, fără nicio plăcere, ceea ce trebuie să faci și lasă prostiile! Așa cum știi tu: calm, monoton, banal. Unde te simți tu mai bine decât printre oamenii ce nu te deranjează, nu sunt interesați de nimeni și nimic și uneori uită chiar să zâmbească la cele mai neînsemnate bucurii ale vieții? Poker-face, poker-thinking! Așa te simți în siguranță. E prea riscant să-ți trăiești viața la maxim, cu pasiune și plăcere molipsitoare! Gândește-te un pic:

1. Ce o să zică lumea dacă îndrăznești să rupi rândurile și să-ți urmezi visul? Pe ei i-ai întrebat ce este mai bine cu adevărat pentru tine, chiar dacă tu știi asta cu adevărat de mult timp? Doar nu vrei să se supere că tu ai evoluat, iar ei fac același lucru ani în șir! Îți vei pierde prietenii! Rămâi mai bine în zona ta de confort, pentru ca toți ceilalți din jurul tău să fie mulțumiți, că doar ceea ce crezi tu despre tine nu e important.

2. Nu îndrăzni să-ți pui ideile in practică! Vrei să fii tu primul care reușește? Doar nu vei fi nebunul care a îndrăznit să-și depășească limitele și să se bucure de fiecare secundă, muncind din pasiune!

3. Nu îndrăzni să îți urmezi pasiunea și să devii organizator de excursii! E prea obositor să vezi locuri noi în fiecare lună, să interacționezi cu diferite culturi sau să cunoști oameni pe aceeași lungime de undă cu tine! Ce poate fi mai plăcut decât să te trezești dimineața la aceeași oră timp de 30-40 de ani? Să știi cu ochii închiși programul fiecărei zile, aceeași oră de plecare-sosire, fiecare piatră către serviciu și să tresari doar atunci când te împiedici de vreo piatră lipsă? Nu ai da pentru nimic în lume senzația asta! E insignifiabil faptul că sunt aproximativ 7 miliarde de oameni de cunoscut și peste 195 de țări de explorat. N-ai tu timp de pierdut!

4. Nu călători, mai ales din pasiune ca organizator de excursii! Nu este bine să înveți zilnic lucruri noi și să devii mai echilibrat mental și fizic! Ai răsfoit reviste cu locuri unice de explorat atât în România căt și în străinătate. Recunoști! Dar e prea riscant ca afacerea ta începută cu un plafon inițial de 10 000 de ron să se dezvolte rapid și să poți explora locuri cât mai îndepărtate.


Catelul Bran din Romania renumit mondial datorită romanului ficțiune „Dracula” al lui Bram Stoker? Risc-Poți rămâne marcat de frumusețea lui și poți purta conversații interminabile cu străinii ce vin special în România pentru acest legendar castel. Ți-a spus ție un prieten că: Vorba lungă, sărăcia omului!

          Sfânta Lucia este o ţară-insulă suverană în Marea Caraibelor, renumită pentru stațiune, clima tropicală și nisipurile fine. Munte și apă n-ai văzut tu? Păi ești tu bolnav? Doar cei cu probleme merg în stațiune și fac cure cu aerosoli.

Santorini, Marea Egee, Grecia continentală. Cea mai mare insulă a unui arhipelag circular şi rămăşiţă a unei caldere vulcanice. Parcă e prea frumos să fie adevărat! Risc-Te poți îndrăgosti iremediabil de Santorini și te poți considera binecuvântat că ai pășit pe aceste superbe meleaguri!
Palau este una dintre cele mai spectaculoase destinaţii din lume pentru scufundări.Îți plac sporturile subacvatice la nebunie dar e mai plăcut să le vezi de pe canapea și Doamne Ferește să le practici!
Dar ai tu timp de ele? Ești prea ocupat. Lasă că de văzut le-ai văzut tu pe internet! Ce mare lucru e să fii acolo cu oamenii extraordinari, mulțumindu-ți pentru senzațiile trăite!Nu vrei să ratezi vreun episod din serialul preferat. Te copleșește senzația de a nu ști cum se termină.

5. Nu profita de oportunitățile ce ți se oferă! Va fi extrem de neplăcut să poți fi ajutat de cei din jurul tău. Nu te interesa de ce posibilități nenumărate trec pe lângă tine zilnic, iar tu nu ai ochi să le vezi! Nu fii atent la orice șansă ce zilnic ți se oferă. Rapid, simplu si eficient, împrumutul  de la Provident Financial România de 10 000 ron necesar pentru a demara afacerea pe care o visezi în fiecare seară cănd pui capul pe pernă, este acum mai rapid, mai flexibil şi la fel de simplu de luat. Avantaje?
  • Bani în 24 de ore (Dacă alegi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului);
  • Doar 2 acte (dovadă de venit şi de reşedintă);
  • Fără garanţi sau garanţii;
  • Îți poți personaliza împrumutul în funcție de nevoile tale: poți alege suma, perioada de rambursare, tipul ratelor și modalitatea în care dorești să primești și să platești creditul și ți le calculezi singur folosind calculatorul online. O șansă în plus ca să-ți materializezi dorința.

 
 Ba mai mult, ai șansa la un împrumut Provident între 11 aprilie și 15 mai și poți câștiga prin tragere la sorți 10.000 de lei sau unul dintre cele 50 premii oferite săptămânal smartphone-uri, tablete, laptopuri, camere foto sau televizoare.Vrei chiar totul să-ți meargă din plin? Chiar vrei să nu te vaiți de nimic? E anormal să te întâlnești ca între prieteni și să nu discuți ce bine le merge unora, iar ție nu. Nu ai mai găsi subiecte de discuție și totul poate părea monoton. Depresiv să descoperi de fiecare dată o nouă provocare!
Hei stop, gata, am înțeles! Lasă-mă să mă gândesc căteva secunde să văd dacă am înțeles bine… Pasiune transformată în business. Organizator Turistic. Călătorii. Adrenalină. Oameni extraordinari. Locuri splendide. Imprumut rapid, flexibil de la Provident. Și totuși, dacă eu încerc să îmi îndeplinesc visul chiar acum?
Știam că în tine sălășluiește un învingător ! Îndrăznește! Sună la 021 2757575 sau 021 9877  sau trimite un SMS la 1805 și te sună Provident. Apelând la ei, singura ta grijă este să îți faci bagajele chiar acum!

Tu ai spune Nu pasiunii?

Comments

Popular Posts