I.O.N.

Incubator de Optimism Nelimitat. Ce-i asta? Te-ai dereglat? Trăim în secolul 21! Oamenii sunt pragmatici, aleargă să facă bani în diverse domenii mult mai rentabile financiar! Altă pasiune nu ai și tu decât să vezi partea frumoasă a vieții? Un sfat profesionist: fii realist și alege un domeniu ce se poate dezvolta rapid financiar.
Și consecințele dezvoltării rapide care sunt?
Intervine rentabilitatea financiară.
Pasul ulterior?
Survine succesul, faima.
Și după toate acestea?
Găsesc un loc liniștit, un cerc de prieteni buni, cu care se simt bine si socializează până la adânci bătrâneți.
Concluzia mea? Am prieteni buni prin prezența carora mă simt inspirată și mereu se materializează cu gând bun sau o idee inovatoare. Să înțeleg că  afacerea mea va fi deja un succes? Nu sunt un norocos să-i am în preajma mea de la început, iar timpul petrecut alături de ei să se fructifice într-un mod creativ de ambele părți? 
Căutând o imagine care să ilustreze ideea, am găsit deja o sumedenie de imagini marca Google. Sursă foto:www.freshdesignpedia.com
Frica de eșec?
Nu există aceste cuvinte în viața mea! Lasă-mă să-ți explic și de ce. Pentru a demara cu succes o afacere, nu ține de horoscop sau Noroc: ăsta-i numele pe care cei slabi îl dau curajului.  Sunt sinceră cu mine, profit de oportunitățile ce mi se oferă și urmez câtiva pași simpli către succes.

Regula de aur în afaceri este Analiza SWOT.

Ø   S – Puncte tari 
Ce numești cu adevărat ca fiind pasiunea ta?
Să interacționez cu oameni optimiști și plini de viață și idei. Oameni ce au sau vor dobândi curajul de a sfida limitele impuse zona de confort. Incubator de Optimism Nelimitat. Afacerea mea ar fi cu și despre oameni.  Optimiști care stiu să-și trăiască viata într-un stil propriu și molipsitor de inovativ. Într-o lume în care deficiența de comunicare directă face to face pare a fi un impediment in relaționarea interumană, noi asta oferim. Nu conteaza cuantificarea câștigului material în timp record, ci posibilitatea de a interacționa în cel mai plăcut mod cu putință. Oamenii decid dacă afacerea ta este un succes sau nu. Orice pasiune se dezvoltă cu ajutorul oamenilor. Pasiunea ta devine afacere dacă place omului înt-atât de mult încât să-ți calce pragul. Omul e cuvantul cheie in toata ecuatia asta. De ce se omite de atatea ori? Indiferent de tipul de  bussines  ales, oamenii-l definesc ca el să fie o afacere rentabilă. Însă dacă atunci cînd pronunți afacere, cuvântul profit înlocuiește pe cel numit pasiune, povestea  ta capătă alt contur.
Ø W – Puncte slabe
Ce nu știm să facem în această afacere?
Să știi ca am analizat bine situația. Problema a fost unde găsim oameni pe aceeași lungime de undă. Însă de când am descoperit Blogal Initiative mi-am dat seama ca oamenii optimiști, creativi primează și sunt mai mulți decât ai crede.
Cum începem si menținem o afacere izvorată din pasiune pe picioare?
Facem un mic studiu de fezabilitate din care să reiasă de ce anume ai nevoie. Ce ne sunt necesare și cât ar trebui să investim. În loc să te arunci către ceva sofisticat și să nu mai faci diferența între pasiune și afacere, eu zic că trebuie mai întâi să construiești o bază simplă și durabilă. Îți fixezi un plafon inițial de 10 000 ron, ca să lucrezi totul cu pasiune, dar rațional. Durata de amortizare a investiției totale 2 ani.


  • Spațiu : - 4500 ron,  deschis frumosului, bunei dispoziții și râsului până la lacrimi.
  • Mobilier  'simte-te ca  acasă' -4500 ron Dotarea cu mobilier ca acasă, canapea, perne , fotolii, cuburi pentru zone de socializare, relaxare sau conversație unde tot omul degajat și dispus bunei dispoziții să își poata manifesta ideile, interacționa sau face schimb de idei pentru afacerile  din diverse domenii.O zonă special amenjată va fi zona bar-bucătarie unde te poți autoservi.
  • Suma totală alocată consumului: 1000 ron
Ești în pană de idei pentru blog? Socializează, fă schimb de idei în cadrul clubului nostru. Ai avut o zi proastă? Vino la noi și-ți găsim soluția salvatoare împreună! Crezi că nu mai ai soluții pentru afacerea ta? Vino la noi, discutăm și te reinventezi. Contribuțiile doritorilor acestui incubator profesional optimizat se vor cuantifica treptat în succesul lor personal și profesional. Dacă există inspirație, ne vom lărgi cercul de prieteni, raza de bună dispoziție și vom evolua. Fiecare dintre noi va fi acționar al inspirației, generată de modul optimist de a privi viața.

Ø Oportunități
De unde facem rost de banii necesari demararii afacerii?

Așteptam cu nerăbdare întrebarea! Nu vreau să mai amân nicio zi! Cu Provident Financial România, dincolo de împrumut, profit de:
1.      Șansă. Ai șansa la un împrumut Provident între 11 aprilie și 15 mai și poți câștiga prin tragere la sorți 10.000 de lei sau unul dintre cele 50 premii oferite săptămânal smartphone-uri, tablete, laptopuri, camere foto sau televizoare. Mai mult, dacă recomanzi împrumutul Provident, câștigi 70 de lei pentru fiecare recomandare!
2.     Flexibilitate.Împrumutul Provident este extrem mai rapid, mai flexibil şi la fel de simplu de luat.
3.      Bani în 24 de ore. (Dacă alegi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului).
4.    Doar 2 acte (dovadă de venit şi de reşedintă)Fără garanţi sau garanţii
5.      SMS la 1805 si te sună Provident /sună la 021 2757575 sau 021 9877
6.     Credite cu aprobare online. Îți poți personaliza împrumutul în funcție de nevoile tale: poți alege suma, perioada de rambursare, tipul ratelor și modalitatea în care dorești să primești și să platești creditul și ți le calculezi singur folosind calculatorul online.
Viața trece de multe ori pe lângă noi cu o viteză amețitoare. E prea scurtă ca să muncești într-un loc unde nu îți face plăcere. Fă doar ceea ce îți place și dacă asta generează un venit material, alegerea este ideală.
Ø T – Amenințări
      Să nu îți pierzi în timp calitatea de a fi om, indiferent de circumstanțe. Trebuie sa fim realisti! Oricat am visa cu ochii deschiși trebuie să analizăm situația într-un mod real și să acționăm în cauză.

 Concluzie?
S -  construiește pe Punctele Tari :Oamenii optimiști.
W-elimină Punctele Slabe: Lipsa de încredere generată de mercantilismul celor pesimiști.
O - exploatează Oportunitățile: Provident
T - îndepărtează Amenințările: Nu mai amâna momentul și acționează acum!

Cum ți-ai denumi afacerea?
 I.O.N.  Incubator de Optimism Nelimitat
Cu această afacere nu mi-e frică de faliment, deoarece deja am câștigat:

  • Optimiștii ce debordează de atitudine pozitivă și dispoziție veselă,
  • Buna dispoziție protejează inima, ceea ce înseamna sănătate,
  • Sănătatea obținută prin optimism generează longevitate,
  • Viață lungă cât mai mulți prieteni!
In concluzie, indiferent de evoluția acestei afaceri voi rămâne cu mulți prieteni și materializarea unui vis! I.O.N. Da, cred că mi-am descoperit propriul brand, sub influența Provident! Ar trebui să-mi ascult mai des vocea interioară.
Ce crezi că ar ieși din asta?

Iubeșteți pasiunea,
Oportunitățile ce ți se oferă
Nu mai sta pe gânduri și profită de oferta Provident!












Comments

  1. Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (augustaibramhim11@gmail.com)
    APPLICATION DATA
     
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Numărul de telefon:
    9) Poziția curentă în locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma creditului necesare:
    12) Durata creditului:
    13) Scopul creditului:
    14) Religia:
    15) V-ați aplicat înainte de:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts