Speechless!


Viața bate filmul, am auzit-o de nenumărate ori! Acest lucru s-a concretizat în realitate pentru mine pe 27 aprilie 2016 la Sala Palatului. Ca spectator al The Masterpiece Experience, rămâi mut de uimire în fața forțelor intergalactice dezlănțuite pe scenă! Nu poți anticipa virtual efectul ce îl poate produce live acest magic show. E pur și simplu fantastic! 

Oameni pe aceeași lungime de undă au aplaudat la unison concertul lui Ciprian Costin. Efectele scenice și profunzimea sunetului interstelar au reușit sa ne transpună în lumea filmului preț de doua ore și mult după încheierea spectacolului. Dincolo de performanțele desăvârșite muzical, a fost pentru noi toți o lecție de viață. creativitate si sfidare a limitelor umane.

E unul din acele evenimente pe care trebuie să le adaugi pe to do list-ul tău. Muzică, sentimente, lasere, senzații, film, feeling, profesionalism.Cuvintele par să nu te ajute deloc să descrii cele văzute, dar senzațiile trăite sunt rar întâlnite. Aș fi onorată să împărtășesc impresiile create după acest incendiar show cu cei ce au avut fericita ocazie de a fi aseară la Sala Palatului. iar pe viitor sfatuiesc pe orice să nu rateze ocazia acestui eveniment muzical desăvârșit!

Mulțumesc Blogal Initiative și The Masterpiece Experience pentru minunata experiența trăită! The live performance of The Masterpiece Experience a fost pentru mine unul din cele mai frumoase cadouri acum în prag de Sărbători pascale!

Comments

Popular Posts