Winners take action!





Gânduri pozitive și să nu renunțați niciodată la visele voastre, vă transmit după participarea la seminarul lui Jack Canfield! Mulțumesc pe această cale Jack Canfield, Blogal Initiative, Coaching4You, Transilvania Business Seminars, care au facut posibil acest seminar pentru prima oară în România și totodată participarea mea în cadrul acestui deosebit eveniment. Un seminar cu adevărat inspirațional care te ajută să-ți depășești credința limitativă, să fii conștient de probabilități și consecințe și să descoperi curajul de a-ți atinge limita superioară a potențialul din tine. Un seminar ce-ți oferă inspirație si motivație, precum și șansa reevaluării țelurilor existențiale din viața ta. Am fost plăcut surprinsă să cunosc oameni noi, pozitivi, care și-au oferit șansa  transformării creativității într-o realitate echilibrată. O atmosferă mai mult decât grăitoare, cu peste 400 de oameni entuziaști, uniți de sentimentul de împlinire și dezvoltare personală și profesională.

Ce am învățat?

Principiile atent explicate și practicate în cadrul seminarului, te ajută într-un mod edificator, să-ți verifici gândurile și sentimentele, să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta și să-ți schimbi direcția obișnuită a parcursului vieții tale. Jack Canfield este un maestru desăvârșit, care printr-o combinație unică de metode, te inspiră să redescoperi puterea de a îți transforma visele în realitate, hobby-urile în afaceri și de a găsi în tine motivația de a face ceea ce iubești cu adevărat în viață. Indiferent dacă ești preocupat de cariera, viața sau relațiile tale, indiferent de profesie  sau obiective, fii pregătit, deoarece vei găsi răspunsul garantat!
            Dacă ar fi să rezum în câteva cuvinte cheie acest seminar, ele ar fi: succes, bucurie interioară, energie pozitivă, ambiție, organizare, tenacitate, intuiție, entuziasm, viziune, abilitate, profesionalism, șansă și succes. 
Transformă-ți povestea într-una de succes, este mesajul pe care multi dintre noi am avut ocazia să-l aprofundăm, în data de 10 Martie, în cadrul Principiile succesului la Cluj Napoca. Mulțumim Jack Canfield!

Comments

Popular Posts