Alături de Românii de la Cercul Polar!


Azi am ales să susțin voința, optimismul și perseverența. Am ales să susțin scopurile nobile, sfidarea limitelor, ce de multe ori ni se par imposibil de atins,  alegând să scriu despre evenimente și oameni care te pot inspira.
Andrei Roșu și Vlad Tănase sunt doi români  ce au ales să facă pate din proiectul ”ALEG SĂ ÎMPĂDURESC!”. Scopul acestui proiect este de a îmbina pasiunile oamenilor cu posibilitatea împăduririi sudului țării, astfel încât datorită schimbărilor climaterice, să nu ajungă deșert sau cerc polar. Inițiat de organizatorii de la  Viitor Plus, aceasta campanie  își propune:  
-să ajungă la 2 milioane de oameni,
-să implice 10 000 de suporteri Pădurea Copiilor (minim 2000 de alergători la Crosul Pădurii 2016)
-să împădurească 35 000 m² de pădure nouă în zone vulnerabile la schimbările climatice
            Andrei și Vlad își testeaza limitele în condiții extreme (temperaturi variind între -40 și -70 de grade Celsius şi rafale de vânt suflând cu viteze de până la 130 km/h) și participă pentru prima dată la Ultra-maratonul 6633 Arctic Ultra 11-19 martie 2016 - 566 km în 8 zile. Exte un maraton extrem de dur, cu o vechime de 8 ani,  statistic fiind confirmat faptul că doar 19 alergători au finalizat concursul. Despre Andrei și Vlad, puteți citi informații detaliate, performanțele si gândurile lor privind acest maraton, accesându-le site-urile personale.

Eu aleg să îi susțin și dacă și tu ești în asentimentul meu, haideți să demostrăm că altruismul e o calitate, fiind alături ei la cel mai dur ultra maraton din lume! Pentru a fi la curent cu noutățile aferente acestui eveniment, organizatorii au creat o pagină de facebook prin care puteți urmări evoluția evenimentelor si primi informații. Dar nu numai atât! Dacă alegi să nu stai pe margine și să te implici, să fii alături de românii noștri de la Polul Nord, află că le poți trimite mesaje de încurajare sau susține proiectul  accesând acest link. Nu am experiența necesară unui ultra-maraton, dar cred puternic că un cuvânt bun în momentul potrivit poate fi un braț întins de care să te agăți și să te ridici în momentele dificile ale cursei. Indiferent de modalitatea de sustinere, important îmi pare să vrei să acorzi o secundă  unor  oameni ce aduc în viața noastră energie, optimism și ambiție..
 Eu sunt alături de ei! Tu?

Comments

Popular Posts