Alpin Film Festival- Dare To Be Different!

Ești pasionat de cultură, film, natură, aventură și sport? Vești bune! Anul 2016 va fi deschis oportunităților de a face lucruri deosebite în România. Se întâmplă în curând! Poate câteva detalii îți vor fi utile pentru a petrece un week-end ozonat și diversificat cultural:
În perioada 4-6 martie 2016 va avea loc, în Predeal, primul festival din România dedicat culturii montane, Alpin Festival. Un eveniment inedit în care cultura provoacă adrenalină! Evenimentul mult așteptat reunește pasionații de fotografie, film și carte.  Proiectul pilot se va desfășura pe perioda de trei zile și va cuprinde proiecții de filme, lansări de carte, toate având un factor comun:cultura montană. Perfect organizat, ALPIN Festival cuprinde secțiunile ALPIN FILM, Festival ALPIN BOOK FESTIVAL, un salon de carte de munte şi ALPIN PHOTO FESTIVAL.
Programul complet al festivalului îl puteți găsi aici.
Intrarea este liberă!
Extrem de util consider faptul că proiecţiile vor fi realizate outdoor, pe pârtia Clăbucet cu cel mai performant echipament video mobil din România, un ecran de 120m2, proiector 4k şi un sistem de sunet de calitate. Pentru amatorii de proiecții indoor există Sala de Sport Predeal,  intrarea fiind tot liberă.
Un punct de referință al calității superioare a evenimentului îl reprezintă participarea unor personalități remarcabile ale lumii montane: speologul Cristian Lascu, alergătorul montan Ionuţ Zincă Zsolt Torok, Cornel Coco Galescu, David Neacşu, Mircea Opriş și ultramaratonistul Toma Coconea.
Mai multe informații utile despre eveniment poți găsi cu ușurință pe pagina de Facebook:
Dar nu numai atât! Dacă dorești să experimentezi și să te implici în acest eveniment, află că poți aplica pentru voluntariat până pe 28 februarie.
Dă-ți o șansă să fii printre cei mai curajoși!

https://www.facebook.com/alpinfilmfestival/videos/177745975932818/




Comments

Popular Posts